Зоряні розлучники, які повели чужих дружин з сім’ї: Ігор Ліхута, Сергій Жигунов, Віталій Борисюк

Існує поширена думка, що сім'ї розпадаються часто через те, що підступні розлучниці відводять з сімей чоловіків.

І практично ніхто не помічає розлучника, які ведуть з сімей дружин. Але ж такі є і серед зіркових особистостей.

Українська актриса Ольга Сумська, широко відома як виконавиця ролі Роксолани, жила в шлюбі з колегою по театру, актором Євгеном Паперним.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

У подружжя народилася дочка. Ольга повернулася в театр після декретної відпустки і приступила до репетицій. З актором Віталієм Борисюком вони репетирували любовні сцени з нового спектаклю. Любов спалахнула прямо на сцені під час репетиції. Як згадувала сама Ольга, в обіймах Борисюка вона зрозуміла, що це кінець її сімейного життя. Сумська пішла до коханого, забравши з собою восьмимісячну дочку, майбутню актрису Антоніну Паперну. У 1996 році молоді люди одружилися, а в травні 2021 року відзначили срібне весілля. Їх спільна дочка вчиться в київському театральному університеті.

Зоряний продюсер Ігор Ліхута повів з родини українську співачку Таїсію Повалій.

Таїсія Повалій та Ігор Ліхута
Таїсія Повалій та Ігор Ліхута

Вперше Ігор побачив Таю на екрані телевізора в 1992 році, і вона вразила його своїми вокальними даними. Музикант-ударник за освітою, Ліхута був в той час менеджером і аранжувальником в одному з музичних колективів. На пропозицію про співпрацю співачка спочатку відповіла відмовою – адже треба було співати на поромі. Хоч це і був паром Польща-Швейцарія, але артистка співала тільки на великій сцені. На таку пропозицію виступити в телевізійному концерті до 8 Березня Тая погодилася. Почалося співробітництво, яке дуже швидко переросло в любов. Обидва були вільні і в обох в сім’ях підростали діти. Закохані пішли зі своїх родин і в 1993 році одружилися. Ігор став продюсером своєї дружини. Зоряна пара завжди разом, Ліхута супроводжує свою дружину на всіх гастролях і під час її виступів завжди знаходиться за режисерським пультом.

Російський актор Олексій Серебряков зі своєю дружиною Марією познайомився в молодості і відразу закохався.

Олексій Серебряков і Марія
Олексій Серебряков і Марія

Дівчина танцювала в ансамблі імені Моїсеєва, і артист так і не наважився зізнатися їй у своїй любові. Минуло близько десяти років. За ці роки Марія поїхала працювати до Канади, вийшла заміж, народила дочку. В один з її приїздів до Москви вони зустрілися на святкуванні дня народження у спільних друзів, і Олексій більше жінку від себе не відпустив. Марія розлучилася з першим чоловіком і вийшла заміж за Серебрякова. Пара усиновила двох хлопчиків, а пізніше сім’я переїхала жити в Канаду.

Зірка російського кінематографа Сергій Безруков в 2000 році став причиною відходу актриси Ірини Безрукова від її попереднього чоловіка, відомого російського актора Ігоря Ліванова.

Сергій Безруков
Сергій Безруков

Любові Сергія і Ірини не завадило те, що Ірина була на 8 років старше і мала від Ліванова дитини. Їхнє подружнє життя закінчилася в 2015 році через любов Сергія Безрукова до іншої жінки – режисерові Ганні Матисон.

Театральний режисер Костянтин Богомолов був уже розлучений, коли почалися його відносини з політиком і телеведучою Ксенією Собчак. А ось Ксенія була одружена з відомим актором Максимом Віторганом і ростила з ним сина 2016 року народження. Собчак пішла з сім’ї і в 2019 році вийшла заміж за Богомолова.

Популярний російський актор, кінорежисер і продюсер Сергій Жигунов – розлучник двічі.

Весілля Сергія Жигунова та Вікторії Ворожбит
Весілля Сергія Жигунова та Вікторії Ворожбит

Перша дружина Жигунова, актриса Віра Новікова, пішла до нього з сім’ї з маленькою дочкою. Пара одружилася в 1995 році. У 2007 році подружжя розлучилася тому, що в 2006 році у Сергія почалися стосунки з актрисою Анастасією Заворотнюк. Актори разом знімалися в серіалі «Моя прекрасна няня». Анастасія заради коханого теж пішла від чоловіка-бізнесмена, з яким вони ростили двох дітей. Однак нові відносини не тривали довго – в 2008 році у Заворотнюк трапився новий роман. Сергій повернувся до Віри Новікової, і вони вдруге одружилися. У 2020 році цей шлюб знову розпався, а Сергій Жигунов одружився ще раз.

Напевно, неправильно звинувачувати в розпаді сімей тільки «розлучника». Адже жінки в таких випадках йдуть до улюблених чоловікам від вже нелюбимих чоловіків.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.