Дмитро Комаров втратив близьку людину в авіакатастрофі: “Причина невідома”

28 липня телеведучий-мандрівник Дмитро Комаров повідомив, що пішов з життя його близький друг, один з кращих пілотів України Ігор Табанюк.

Про втрату товариша і свою думку про причини трагедії Дмитро Комаров розповів на своїй сторінці в Instagram.

“Трагедія. Сьогодні загинув Ігор Табанюк. Авіакатастрофа. Причина невідома. Мені складно писати і говорити. Ігор був другом. Він – один з кращих пілотів України. “, – написав Дмитро.

Катастрофа на Прикарпатті забрала життя Табанюка і ще 3 осіб. Причина катастрофи поки невідома і буде встановлюватися слідством.

Дмитро Комаров вважає, що якщо катастрофа трапилася – то це було неминуче. Адже за штурвалом був чоловік з 40-річним досвідом.

“Поспілкувався з дуже багатьма пілотами. Вони єдині в думці: якщо Табанюк не зміг впоратися з цією ситуацією – вона була непоправною. Він 40 років за штурвалом “, – вказав ведучий.

Сам Дмитро Комаров припускає, що авіакатастрофа могла статися з таких причин: відмова управління, техніки; втрата свідомості; хтось із пасажирів втрутився в управління.

Що відомо про катастрофу на Прикарпатті?

28 липня близько 13:40 поблизу с. Шепарівці Коломийського району сталося падіння легкомоторного спортивного літака WT-10 Advantic на приватний житловий будинок. Спалахнула пожежа.

Авіокатастрофа на Прикарпатті
Авіокатастрофа на Прикарпатті, в якій загинув Ігор Табанюк

У літаку був авіаінструктором Ігор Табанюк і троє іноземців (громадяни США). Всі четверо загинули.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.