Повернення Лободи в Україну: артистка має намір влаштувати гастрольний тур по містах рідної країни

Світлана Лобода вже 4 роки не виступала в Україні з концертами. А зараз співачка має намір влаштувати гастрольний тур.

Світлана Лобода вже багато років живе і працює в Росії. Співачка давно не виступала в Україні з сольним концертом, а останні її виступу намагалися зірвати активісти. Однак нещодавно стало відомо, що Світлана Лобода виступить із сольним концертом в Одесі. Виступить артистка 14 серпня клубі Ibiza Beach Club. Вартість квитків на виступ зірки стартує від 1300 грн до 12 000 грн. Незважаючи на високу вартість, квитки на концерт “розлетілися” відразу.

Нещодавно співачка відвідала Українку, щоб пропіарити свій виступ, а також новий кліп від видатного українського режисера Алана Бадоєва. По місту Світлана пересувалася не одна, а в супроводі охорони, повідомляє телеканал LIVE.

Світлана Лобода в Україні
Світлана Лобода в Україні: кадр телеканал LIVE

Журналісти програми “Викриття ” на телеканалі LIVE спробували поспілкуватися зі співачкою, коли вона була в Україні. Лобода не хотіла давати інтерв’ю, але обмовилася, що незабаром планує цілий гастрольний тур по містах рідної країни.

Лобода в Україні
Лобода в Україні: кадр телеканал LIVE

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що в Україні з сольним концертом вперше за 7 років приїде Ані Лорак. Концерт запланований на 16-17 серпня в нічному клубі Одеси “Ітака”. Квитки на виступ зірки вже у вільному продажі. Їх вартість варіюється від 900 грн до 7,5 тис грн.

Схожі статті

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.