Григорій Решетник прокоментував розставання Мішиної і Еллерта і назвав можливу причину розбрату

Не так давно одна з найвідоміших пар українського шоу-бізнесу Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розпалися. Причини розбрату екс-закохані на назвали.

Ксенія Мішина стала першою українською “холостячкою”. Серед 15 претендентів на її серце вона вибрала гумориста Олександра Еллерта. Після фіналу шоу вони з’їхалися і почали жити разом. Здавалося, Олександр і Ксенія – ідеальна пара. Вони говорили про свою любов на публіку і хотіли одружитися і завести дітей.

Ксенія Мішина вибрала Олександра Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт в фіналі шоу Холостячка

Однак нещодавно Ксенія зробила гучну заяву: вони з Еллертом більше не пара. Причини розбрату ні Ксенія, ні Олександр до цього часу так і не назвали.

Свою думку з цього приводу висловив ведучий шоу “Холостячка” Григорій Решетник. Він вважає, що всьому виною емоційність Ксенії і Олександра, повідомляє видання ” Факти“.

“Складно це прокоментувати. Я не бачився з Сашком і Ксюшею після того, як з’явилася інформація про їх розставання. Мені здається, вони дуже емоційні. Їм би стати більш стриманими. Але мені їх пара дуже подобалася. Тому до цих пір сподіваюся, що Саша і Ксюша помиряться. Але якщо навіть і розлучилися назавжди, що ж – таке життя. Думаю, у них все одно залишаться прекрасні спогади один про одного і часу, проведеному разом “, – сказав Решетник в інтерв’ю.

До слова, зараз добігають кінця зйомки другого сезону романтичного шоу “Холостячка “. Героїнею другого сезону стала співачка Злата Огневич. Відомо, що за серце Злати боротимуться не 15, а 25 чоловіків.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.