Тіна Кароль і Дан Балан готують спільну пісню

Новий хіт артисти представлять на суперфіналі шоу "Голос країни-10" 26 квітня на телеканалі "1+ 1".

Чутки про роман української співачки Тіни Кароль та молдавського музиканта Дана Балана не засинають ні на хвилину. Навпаки, з кожним днем з’ясовується все більше подробиць про взаємини артистів.

Як відомо, тісне спілкування Тіни і Дана почалося на шоу “Голос країни-10”, де вони обидва є членами журі. Особливо загострився інтерес до можливої пари після візиту мами Балана на шоу. Людмила Балан в одному з ефірів виконала українську народну весільну пісню “Горіла сосна, палала”. Чим тільки підлила масла у вогонь пліток навколо Кароль і Балана.

Тина Кароль и Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Як повідомляють фан-акаунти співачки, Тіна разом з Даном готують справжній сюрприз для шанувальників шоу “Голос”. 26 квітня під час суперфіналу вони виконають спільну ліричну пісню.

“Тіна Кароль та Dan Balan виконають свою нову дуетну пісню наступної неділі в суперфіналі “Голосу країни”! Нова композиція — це романтична пісня-ностальгія, над якою Dan Balan працював вже давно”, — йдеться в повідомленні.

Як уже повідомлялося, суперфінал десятого “Голосу” відбудеться в незвичайному діджитал-форматі у зв’язку з карантинним режимом в Україні.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.