Сергій Притула в 40 років знову став студентом: робить все, щоб стати політиком

Сергій Притула в 40 років знову став студентом. Шоумен вивчатиме громадське управління і адміністрування.

У минулому році відомий телеведучий і шоумен Сергій Притула балотувався на пост мера Києва від партії “Голос”. Однак стати мером йому так і не вдалося. Він набрав всього 7, 9% голосів у той час, як Віталій Кличко набрав 50,9% голосів.

Однак Притула, схоже, свої політичні амбіції залишати не збирається. Нещодавно він повідомив, що став студентом Українського католицького університету, де вивчатиме громадське управління і адміністрування.

За словами Притули, для кар’єри політика йому потрібно обов’язково отримати нові знання, які допоможуть йому в подальшому.

“Претендувати на участь в державному управлінні без відповідної освітньої бази можна, але не потрібно. Дипломів спеціаліста та магістра фінансів мені мало.

Привіт, магістерська програма з публічного управління та адміністрування УКУ “, – написав Притула на своїй сторінці в Інстаграм.

Варто зазначити, що користувачі Мережі підтримали Притулу і відзначили, що він з усією відповідальністю ставиться до бажання стати політиком.

“Кращий гуморист, телеведучий, шоумен нашої країни і я чесно впевнений, що і прекрасний управлінець тому талановиті люди талановиті в усьому успіхів вам у подальших звершеннях!”, “Серйозний підхід, обов’язково дасть результат. Радий народженню професійного політика-патріота! “,” Вітаю! Можливо, й на краще, що Ви не пройшли на посади держуправління раніше. До наступного балотування підійдете вже іншим – більш досвідченим, з відповідною освітою “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.