Топ-10 маловідомих фактів про Таюне, головну жінку в долі Олега Винника

Таюне - бек-вокалістка відомого в Україні артиста Олега Винника. Однак вже не перший рік фанати переконані - вона не тільки його колега.

Її називали і дружиною Олега, і його коханкою, і матір’ю його дитини. Таюне багато в чому як темна конячка. Тому ми вирішили трохи розповісти вам про неї. Попереджаємо відразу – таких фактів ви могли не знати.

Таюне – 47 років. Вона – музичний виконавець. У цій справі професіонал і має профільну освіту.

Таюне
Таюне

Саме по час отримання освіти в консерваторії і познайомилася зі своєю майбутньою долею.

У дев’яностих Таюне разом з Олегом Винником приїхали в його село і зіграли пишне весілля. Сусіди досі згадують, що на їх святкуванні гриміла вся село.

Таюне
Таюне

Таюне – зовсім не зарозуміла. Односельці Винника розповідають, що коли вона з чоловіком приїжджають в село, то навіть купують продукти в місцевому магазині, і завжди дуже привітні з усіма.

Ще один факт – Олег ласкаво називає свою кохану Тая.

Таюне
Таюне

Вони живуть разом, але приховують цю інформацію, щоб зберігати імідж самотнього вовка – так на концерти Винника будуть ходити більше фанаток.

У Таюне є дитина. Це, ймовірно, син від Олега. Звуть хлопчика Юліан. Він живе і вчиться в Німеччині, куди мама з татом часто приїжджають. Олег і Таїсія Сватко багато працюють, щоб забезпечити своєму єдиному синові безбідне життя і покрити за все його потреби.

Таюне
Таюне

Незважаючи на свій вік, Таюне виглядає дуже молодою і стрункою. Багато в чому це через регулярного спорту, правильного харчування і завдяки професійній роботі стилістів.

Олег Винник з дружиною Таюне
Олег Винник з дружиною Таюне

З ким у Олега Винника насправді був роман: Таюне, Ніно або Олена Шоптенко?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.