Батьки-одинаки: Лазарєв, Шепелєв та інші знамениті чоловіки, які самі виховують дітей

Батьки-одинаки зустрічаються рідше, ніж жінки, які самі виховують дітей. Однак серед представників шоу-бізнесу є чимало чоловіків, які виховують дітей без мам.

Дмитро Шепелєв

Дмитро Шепелєв став батьком-одинаком в 2015 році, коли померла його дружина Жанна Фріске. Маленькому синові Платону було на той момент всього 2 роки. Зараз хлопчику 7 років, він росте дуже красивим і харизматичним хлопцем. До слова, Дмитро Шепелєв недавно став батьком вдруге. Його нова обраниця народила йому сина Тихона.

Дмитро Шепелєв з сином Платоном
Дмитро Шепелєв з сином Платоном

Сергій Лазарєв

38-річний артист Сергій Лазарев – закоренілий холостяк. Однак це не завадило йому стати батьком двох дітей. Сергій двічі скористався послугами сурогатної матері і став батьком хлопчика і дівчинки. Старшому синові Сергія Микиті зараз 7 років, а донечці Анні всього 2 роки.

Сергій Лазарєв з дітьми
Сергій Лазарєв з дітьми

Філіп Кіркоров

Філіп Кіркоров вперше став батьком у 2011 році. Про появу Алли-Вікторії артист оголосив в листопаді 2011 року на “Золотому грамофоні”. Через рік, 29 червня 2012 року, у поп-короля народився син Мартін. Діти з’явилися на світ за допомогою сурогатного материнства.

Філіп Кіркоров з дітьми
Філіп Кіркоров з дітьми

Костянтин Хабенський

Перший син Костянтина Хабенського Іван народився в 2007 році. Мама хлопчика і перша дружина Хабенського Анастасія дізналася про страшний онкологічному захворюванні під час вагітності. Жінка збиралася лікуватися після пологів, проте було вже пізно. Коли Анастасія померла, Костянтин став батьком-одинаком.

Хабенський з сином Іваном
Хабенський з сином Іваном

 

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.