Максим не зможе більше співати? Лікарі дали невтішний прогноз реабілітації співачки Макsим

Як відомо, виконавиця треку "Чи знаєш ти " Макsим останній місяць бореться за життя в одній з московських клінік. Дівчина лежить в реанімаційному відділенні.

Після чергового концерту артистці стало погано, і її терміново відвезли в лікарню. Там лікарі оцінили тяжкість стану, і було приємно рішення ввести Макsим в стан штучної коми для підтримки важливих життєдіяльні процесів.

Передбачалося, що в стані коми вона пробуде близько трьох днів, а потім їй стане краще, загроза життю пропаде, і її виведуть з медикаментозної коми.

Але, на жаль, організм з кожним днем ставав тільки слабкіше, і нічого не допомагало. А відсоток ураження легень тільки зростав.

Зараз Макsим вже краще, проте вона все одно ще не скоро повернеться до повноцінного життя

Макsим
Макsим

Лікарі кажуть, що є велика ймовірність – співачка Макsим більше не зможе співати на сцені.

Як пише видання z-aya, журналісти поспілкувалися з лікарем Андрієм Андрієвським, який розкрив перспективи виконавиці. За його словами, співачці буде дуже складно далі виступати на сцені.

Справа в тому, що через сильний запального процесу її легені були серйозно пошкоджені. Мине багато часу, перш ніж МакSим зможе знову співати. Йдеться про те, що на відновлення можуть піти роки.

Як співачка Максим відчуває себе зараз: останні новини

Артистка йде на поправку – самостійно дихає і не потребує апаратах, що підтримують життєзабезпечення. Вона швидко відновлюється і вже може їсти, спілкуватися з близькими та сідати без допомоги сторонніх. Однак, як би швидко не йшла реабілітація виконавиці, лікарі кажуть, що на сцену вона повернеться не скоро.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.