Світлана Лобода купила будинок на березі моря в Європі і перевезла туди сім’ю: “Мене там ніхто не знає”

Світлана Лобода зізналася, що 2 роки тому здійснила свою мрію - купила будинок на березі моря в Європі.

Світлана Лобода вже багато років живе і працює в Росії. Однак нещодавно співачка приїхала в Україну. Співачка анонсувала свій сольний концерт, який відбудеться в Одесі 14 серпня, а також представила нову пісню. З новою музичною роботою Лобода пройшлася по українським радіостанціям.

Світлана Лобода в студії Русского радио
Світлана Лобода в студії Русского радио

Також Лобода з’явилася в студії програми “Ранок з Україною” на телеканалі “Україна”. Там співачка поділилася з телеглядачами новиною про те, що вона вже 2 роки живе в будинку на березі моря, який купила сама. За словами Світлани, її там ніхто не знає, крім сусідів.

“Два роки тому здійснилася моя мрія. Я придбала будинок в європейському місті, на березі моря. І тепер, прокидаючись щоранку, ми з дочками говоримо “Спасибі!”, Тому що ми дихаємо морським повітрям, навколо нас пальми і приємні люди, які не впізнають мене! А якщо ще і в масці, то взагалі можна жити спокійно! ” – поділилася Світлана Лобода.

До слова, у Світлани Лободи також є величезний особняк в Підмосков’ї в елітному селищі “Княже озеро”. Це величезний двоповерховий будинок з колонами і великими вікнами.

Розкішний будинок Світлани Лободи
Розкішний будинок Світлани Лободи в Підмосков’ї

Середня вартість котеджу площею 400 квадратних метрів становить 17 мільйонів доларів. Не дивно, що сусідами співачки є відомі і публічні особи: Дмитро Нагієв, Ігор Ліфанов та інші.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.