Дмитро Монатік показав свою круглолицю дружину і привітав її з Днем народження

Ірина Демічева - дружина і найближчий друг мультіартіста Дмитра Монатика святкує День народження. Артист не міг пройти повз і привітав її в Інстаграм.

У свій Інста-профіль Дмитро виклав красиве відео, де Ірина в кадрі на зйомках чергового ролика. Їй поправляють макіяж стилісти, а сама жінка грайливо дивиться вдалину повз камери, роблячи вигляд, ніби не помічає, що її знімають.

В описі Дмитро відверто зізнався в любові до головної жінці в своєму житті, і до матері своїх двох чарівних дітей. Слова Монатік підібрав найбільш зворушливі і найважливіші.

“Я хотів би, щоб кожному так пощастило!

Щоб крила пурхали штормів на зло.

Щоб почуття кипіли, як в кращому кіно.

Щоб по бездоріжжю йти заодно “,

– пише Дмитро.

Далі він також в віршах розповів, як любить її і не хоче залишати ні на хвилину.

Природно, такі слова зворушили і Ірину, і найближчих друзів, в тому числі і зірок. Ось що в коментарях пишуть:

  • Боже, як красиво !!!!! Ірочка, С Днем Народження, прекрасна !!!, – написала екс-солістка групи “Время и стекло ” Надя Дорофєєва
  • Як же красиво, – написав артист і чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес

У коментарях також відписалися зірки Оля Полякова, Даша Астаф’єва, Наталка Денисенко, Алла Боня, Марія Вебер, Саша Жаркова, Геннадій Вітер та інші.

Сама Ірина Демічева відповіла, ледве стримуючи сльози: “Моя любов! “

Відзначимо, що зоряна сім’я зараз вирушила у відпустку. Куди саме – артисти поки приховують. Також Ірина Демічева вранці в свій День народження показала, що її діти подарували їй малюнок. Сьогодні їй виповнилося 35 років.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.