Знову холостячка: Ксенія Мішина після розставання з Еллертом заговорила про самотність

Телезірка і модель Ксенія Мішина нещодавно розлучилася зі своїм коханим Олександром Еллерт, з яким вони познайомилися на проекті "Холостячка".

Достовірно причина розлучення з коханим, з яким вони раніше планували весілля, поки невідома. Екс-партнери вирішили приховати чому вони розлучилися. Однак вже після офіційного розлучення і оприлюднення цієї новини на публіку Ксенія не стрималася і відразу заговорила про самотність.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

“Самотність – напевно одне з найбільш одіозних явищ. Байдужих немає. Хтось біжить від нього і намагається заткнути будь-яку секунду спілкуванням. Неважливо з ким, неважливо для чого, аби не дивитися в ту частину себе, яка починає привертати увагу, як тільки ти залишаєшся один на один з собою.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Самотність страшно тільки тому, хто настільки зрадив себе, що впевнений, що ніхто більше ніколи не захоче присісти поруч і розділити їжу. На самоті народжується творчість. На самоті народжується ти. Хоч в ньому ти і вмираєш. Але все ж, саме на самоті стає чутно когось, хто більше ніж ти звик думати про себе. Я так рада дізнатися і любити цю частину себе “,

– написала Ксенія Мішина в своєму Інстаграм-блозі.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Ось що в коментарях до публікації написали фоловерів і колеги:

  • МИЛАЯ моя, мені іноді так не вистачає цього часу: коли можна побути наодинці з собою, просто послухати уважно себе, – написала колега Ксенії Мішиной і актриса Наталка Денисенко
  • Саме коли я навчилася насолоджуватися своєю самотністю, я знайшла всіх тих людей, які зараз поруч, – написала фоловерів з ніком elena_svetlitskaya
  • Людина приходить додому, заварює смачний чай сідає в крісло і сам вибирає, це самотність або свобода, – пише користувач з ім’ям ovodova_a13
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Нагадаємо, Ксенія Мішина одна виховує сина Платона. Раніше вона зізнавалася, що хоче дочку, адже абсолютно не розуміє як виховувати сина.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.