Жінки носять на руках: Григорія Решетника взяла на руки найсильніша жінка планети

Найсильніша жінка планети - це 35-річна українка Ольга Лящук. Вона встановила світовий рекорд і стала першою українкою в книзі рекордів Гіннеса.

Ольга об’їздила майже весь світ, показуючи всім свої таланти. А ось в Україні вирішила виступати на проекті “Україна має талант “, новий сезон якого знімає зараз телеканал СТБ. Як стало відомо нещодавно, телеведучим проекту став один з найвідоміших людей каналу Григорій Решетник. Саме Решетник був і залишається телеведучим найромантичніших проектів країни “Холостяк ” і “Холостячка “. Тепер ще він буде відчувати на собі таланти всіх учасників, що бажає потрапити в ефір телеканалу СТБ.

Найсильніша жінка світу взяла Решетника на руки

Григорій Решетник опублікував у себе в профілі відео, де він за лаштунками проекту спілкується з найсильнішою жінкою планети. Ольга підняла його на плечі і навіть покрутила навколо себе. Решетник був, м’яко кажучи, здивований такою жіночу силу. І нехай тільки після цього відео хтось скаже, що жінки – це слабка стать!

Нагадаємо, Григорій Решетник – зразковий сім’янин і багатодітний батько. Він є багато років обличчям телеканалу СТБ. Решетник входить до списку найбільш високооплачуваних телеведучих країни. Хоча і гонорари свої приховує.

Його дружина Христина Решетник регулярно публікує фото з відпустки. Вони сім’єю їздять на дорогі світові курорти, тому, можна припустити, що телеканал СТБ свого найголовнішого ведучого зарплатою точно не ображає. Навіть на руках носить!

Схожі статті

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.

Цей салат завжди з’їдають першим: готую його на свій день народження, коли знаю, що гості з подарунками

Салат "Київський" виходить настільки смачним, що закохує в себе після вже після першого шматочка. Він соковитий, ситний і при цьому не позбавлений свіжості.

Найкращий сніданок всього за 10 хвилин. Потрібні тільки яйця та ковбаса: рецепт омлету в мультиварці

Смачний і ситний сніданок може бути найрізноманітнішим. Найпопулярнішим все ж залишаються яйця. Їх можна і відварювати, і смажити. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває омлет по новому.