Знайшовся чоловік, якому Тіна Кароль присвятила пісню “Хороший хлопець”

Звуть його Антон Вельбой, і саме з ним у Тіни Кароль вийде спільна композиція в новому альбомі до Дня Незалежності України.

Сторінка “Фантіно ” в Інстаграм опублікувала фрагмент інтерв’ю з Антоном, який говорить, що його прізвище “Вельбой ” або “Wellboy ” також перекладається як “хороший хлопець “. І коли він почув цей незабутній трек Тіни Кароль, то зрозумів – це безумовний знак, це про нього і саме він повинен стати тим, з ким Кароль виконає нову композицію.

Нагадаємо, Антон Вельбой брав участь в 10-му сезоні талант-шоу “X-фактор “, де його тренером була Настя Каменських. Тоді хлопця помітили як креативного, талановитого, тому ніхто не здивований, що він ще раз з’явиться в українському медіа-просторі.

Також додамо, що Тіна Кароль дає шанс деяким українським виконавцям, які тільки починають свій зоряний шлях на сцені. Вона записує з ними новий альбом “Молода кров “. Цей альбом буде присвячений спеціально до Дня незалежності України, щоб показати, що в нашій країні є не тільки зірки першого ешелону, а ще й дуже талановиті, але, на жаль, поки що ні такі відомі артисти.

У число щасливчиків, які заспівають з Тіною Кароль, увійшли Latexfauna, Самнасам, Ivan Navi, Аліна Паш, група KAZKA і Микита Ломакін.

Відомо, що альбом буде доступний 20 серпня цього року, і з’явиться на всіх музичних майданчиках. Сама Тіна Кароль подібний експеримент робить вперше, тому дуже переживає перед релізом. Але виконана величезна робота, тому музика обов’язково знайде своїх слухачів.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.