Співачку Максим терміново забрали в лікарню: всі подробиці

Не минуло й тижня відтоді, як повідомили про поліпшення в стані здоров'я співачки Марини Абросимової, як тут жінці знову стало гірше. Шанувальники дуже схвильовані.

Нещодавно артистку виписали з лікарні. У стінах московської реанімації Макsим провела місяць, і вже, здавалося б, пішла на поправку. Але тут сталося погіршення. Про це повідомили 16 серпня.

Максим відправили в клініку в Підмосков’ї

Як повідомляють люди з оточення артистки, приводів для занепокоєння немає. Після такої серйозної хвороби артистка буде проходити тривалу реабілітацію, обов’язково під наглядом кращих лікарів столиці.

16 серпня вона поїхала в реабілітаційний центр в плановому порядку, щоб відновитися після затяжної боротьби з недугою. Повідомляється, що там артистка пробуде близько трьох тижнів і буде відвідувати різних фахівців, виконувати дихальну гімнастику та інші процедури.

До слова, саме дихальна гімнастика – вправа, яке допоможе відновити нормальну роботу голосових зв’язок. А відновлення голосових зв’язок – це запорука того, що слухачі і віддані шанувальники виконавиці хіта “Чи знаєш ти ” знову зможуть почути наживо її солодкий голосок.

Макsим
Макsим

Незважаючи на те, що зірку відпустили додому, вона ще дуже слабка – навіть нормальний темп дихання поки що викликає труднощі. По приїзду додому Марина тут же обняла своїх дочок – 12-річну Сашу і 6-річну Машу.

“Вона дуже хотіла обійняти своїх дочок, в якийсь момент боялася, що цього вже не зробить. Для неї це зараз найважливіше “, – розповіла пресі менеджер МакSим Яна Богушевская.

На даний момент стан російської співачки потроху поліпшується.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.