Дружина Андрія Кончаловського Юлія Висоцька святкує День народження: факти про телеведучу

У багатьох, хто знає Висоцьку, її ім'я асоціюється з кулінарними шоу. Це дійсно так, адже вона - гуру в кулінарній журналістиці.

Але за маскою сильною і вольовою леді ховається тендітна жінка, яка 16 серпня 2021 року святкує свій День народження. Сьогодні їй виповнюється 48 років. В честь цього чоловіка іменитого кінорежисера опублікувала своє дитяче фото та написала пару слів.

“За кожне побажання, добре слово, спогад і світлу думка-дякую! Будь ласка, нехай все що мені бажають сьогодні збудеться !! “,

– написала Юлія Висоцька.

Колеги і фоловерів приєдналися до поздоровлень:

  • Юлечка! З Днем народження! Нехай все буде красиво !, пише alexandre_vassiliev
  • Юлечка, з днем народження! Щастя сімейного і творчого !, – пише композитор Ігор Ніколаєв
  • Вітаю !, – написав композитор Ігор Крутой
  • З Днем Народження, прекрасна Юлія !, – написала співачка ЗАРА.

На честь дня народження Юлії напишемо кілька цікавих фактів про неї.

Спочатку Юлія початку відносини з Андрієм Кончаловським в якості коханки. Вони познайомилися на курорті, і юна Юля переживала, що дорослий одружений чоловік з трьома шлюбами позаду зовсім і не згадає про неї. Але потім дізналася – вагітна. І Андрій не зміг залишити Висоцьку ні на мить.

Основний трагедією останніх восьми років є те, що Юлія та Андрій чекають, коли ж вийде з коми їхня дочка Марія. У кому вона впала, коли потрапила в аварію в 2013 році. За кермом був Андрій Кончаловський.

Редакція “Одна хвилина ” приєднується до привітань з Днем Народження Юлії Висоцької!

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.