Дельфін і Русалка: історія кохання двадцятирічної давності – Ігор Ніколаєв і Наташа Корольова (Відео)

Дельфін і русалка Ігор Ніколаєв і Наташа Корольова вважалися найкрасивішою парою дев'яностих.

Вони пробули в шлюбі з 1992 по 2001 рік, і залишили незгладимий слід в душах фанатів. Подейкують, навіть зараз між ними є щось особливе. Те, чого немає в нинішньому шлюбі Королевою з Тарзаном, і Миколаєва з Юлією Проскуряковою. Якою була історія кохання Наташі Корольової і Ігоря Ніколаєва, і чому ця солодка казка так швидко закінчилася?

За випадковим збігом обставин Ніколаєв потрапив в ансамбль до Примадонни Аллі Пугачовій. З нею він пропрацював кілька років і прийняв рішення піти у вільне плавання. Пару років тому він вже сам почав влаштовувати прослуховування і відбирати молодих кадрів. Так він познайомився з Наташею Корольовою, яка тільки приїхала в Москву з Києва.

Правда, тоді вона була ще не знаменитої Наташею Корольовою, а починає зіркою Наталією Поривай – і ніхто не знав, що їй обіцяє зоряне майбутнє.

Цікаво, що Наташа Корольова тоді не пройшла прослуховування. Але ситуацію врятувала мама Людмила Іванівна Поривай. Вона роз’єднує з Ігорем Ніколаєвим і навіть нагодувала його після кастингу. Тоді Ігор запримітив юне обдарування, і запросив Королеву разом з собою на гастролі в естонський місто Таллінн. Так і закрутився службовий роман пари з 14-річною різницею у віці.

Ігор Ніколаєв
Ігор Ніколаєв

Спочатку ніхто навіть подумати не міг, що зовсім ще юна дівчинка, і чоловік, який на 14 років старше, можуть полюбити один одного. Але Наташа та Ігор багато подорожували по роботі, і практично цілодобово були разом. До того ж, Королева в молодості була що треба. Складно було не закохатися!

До слова, Миколаїв і Королева в 1992 році випустили пісню “Дельфін і русалка “, тому артисти отримали прізвисько згідно однойменної композиції.

Незважаючи на те, що в пісні співається про те, що дельфін і русалка не пара, в реальному житті в цьому ж 1992 році Наташа та Ігор стали чоловіком і дружиною.

Пізніше в програмі “Пісня з історією ” Наташа розповіла – вона була маленькою, дурненькою, і доля вже тоді давала їй знаки, що Миколаїв – не його доля.

Наташа Корольова
Наташа Корольова

Творчий тандем Наташі Корольової і Ігоря Ніколаєва був, на перший погляд, прикладом для наслідування. Адже яке це щастя – коли два креативних і активних людини знаходять один одного, мають можливість творити і розвиватися, перебуваючи при цьому разом.

Але з часом почуття пішли. Спільних дітей у пари не було зі зрозумілих причин – ніхто не хотів покидати сцену. Ще й почалися сцени ревнощів, адресовані Наташі – шанувальників у привабливою і голосистій співачки з кожним днем ставало все більше, а власнику Миколаєву це не подобалося. Ось так, через 9 років, в 2001 році пара розпалася. Для фанатів це стало справжнім ударом, адже вони не знали про внутрішні перипетії в зірковій сім’ї.

Через два десятка років Наташа особисто постаралася прояснити ситуацію.

Певица Наташа Королева в молодости
Співачка Наташа Корольова в молодості

З’ясувалося, що після розлучення велику підтримку співачці зробила примадонна – Алла Пугачова. Як заявляє сама Наталя, вона не очікувала почути від зірки настільки теплих і зворушливих слів в хвилини повного відчаю.

На щастя, розлучення Королевою і Миколаєва пройшов мирно. Пара добровільно поділила нажите майно навпіл, а також уклала угоду про те, що Наталя має повне право виконувати всі композиції, написані Ігорем за роки їх тісної співпраці.

Ось уже майже 20 років співачка Наташа Корольова живе в щасливому шлюбі з бодибилдером і танцюристом Сергієм Глушко, відомим публіці під псевдонімом Тарзан. Вони виховують дорослого сина Архипа, який вирішив піти по стопах батьків.

Ігор Ніколаєв також не страждає від самотності – з 2010 року він в шлюбі з Юлією Проскуряковою, і виховує п’ятирічну дочку Вероніку.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.