У Лізи Арзамасової і старшого на 21 рік чоловіка Іллі Авербуха проблеми в сім’ї, – психолог

Нещодавно виконавиця ролі Галини Сергіївни в серіалі "Татусеві дочки " Єлизавета Арзамасова вперше стала мамою.

У неї та її чоловіка, фігуриста Іллі Авербуха народився син. Відомо, що пологи обійшлися молодій парі в 1 300 000 рублів. Народжувала Арзамасова в одному з кращих перинатальних центрів столиці.

Дивлячись на цю щасливу пару, здається, ніби у них в сім’ї все ідеально. Однак досвідчений психолог вперше заявила про те, що насправді в цьому шлюбі не все так добре, як здається з боку.

Зокрема, коли у пари народилася дитина, вони написали, що про ім’я ще подумають. Минуло вже кілька днів, а інформацію про імені спадкоємця ще не розкрили.

“Раз так довго думають – значить, є суперечки, а ім’я дитини не повинно асоціюватися з конфліктом. Потрібно називати так, як хочуть батьки. Але не слід перевантажувати ім’я, надавати йому асоціації з історичними особистостями і чекати, що дитина буде новим Петром Великим або Олександром Македонським “,

– розповідає психолог. Слова експерта цитує видання Зая.Ру.

Ліза Арзамасова і Ілля Авербух
Ліза Арзамасова і Ілля Авербух

Однак не всі користувачі можуть повірити в те, що у пари конфлікт. Адже Єлизавету Арзамасову шанувальники знають як взагалі не запальну, що не конфліктну і спокійну особистість.

Якщо проаналізувати її біографію за роки на ТБ, то чи не знайдеться жодної скандальної ситуації, або хоча б моменту, коли Арзамасову б за щось обговорювали. І в кадрі або на сцені театру Єлизавета завжди грає виключно позитивних персонажів.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.