Ксенія Мішина та Олександр Еллерт знову разом: шоумен зворушливо привітав кохану з річницею відносин

Олександр Еллерт ошелешив публіку, привітавши Ксенію Мішину з річницею відносин.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина були однією з найвідоміших і обговорюваних пар українського шоу-бізнесу. Вони зійшлися завдяки шоу “Холостячка”. Ксенія Мішина вибрала Олександра серед 15 претендентів на її серце. Вони здавалися ідеальною парою, проте 17 липня Ксенія Мішина вразила публіку несподіваним зізнанням – вони з Еллертом більше не пара. Про це актриса повідомила в своєму Інстаграм-блозі, але про причини розбрату вирішила не розповідати. Додала лише, що більше не може зраджувати себе і сина.

Ксенія Мішина і Саша Еллерт
Ксенія Мішина і Саша Еллерт

Публіка була ошелешена такою заявою і чекала пояснень, але екс-закохані ніяк не коментували те, що відбувається. Однак через місяць, Олександр Еллерт здивував шанувальників несподіваною витівкою, яка викликала у публіки багато питань.

18 серпня на своїй сторінці в Інстаграм він опублікував романтичне відео, в якому показав найбільш зворушливі моменти за час відносин з Мішиною. У відео вони з Ксенією цілуються, обнімаються і сміються разом.

Е
Еллерт привітав Мішин з річницею відносин

“З річницею, кохана “, – підписав відео Еллерт.

За 45 хвилин ролик Еллерт набрав більше 75 тис. Переглядів. Підписники шоумена не зрозуміли, чому з’явився цей пост. Багато хто припустив, що Мішина і Еллерт не розлучалися, а заяву про це було всього лише піар-ходом. Інші ж вважають, що Мішина і Еллерт помирилися і знову стали парою.

“В сенсі ? А що відбувається? “,” Стоп, ви не розлучилися? “,” Я знала що ви прикольнулся !!! Вітаю вас “,” Нічого не зрозуміло, але дуже цікаво “,” Ура !!! А я знала і відчувала! .. ну досить вже шифруватися !! З усіма нами буває таке ж. Намисто наші “, – пишуть коментатори.

Сам же Еллерт поки ніяк не прокоментував відео.

До слова, сьогодні, 18 серпня, Ксенія Мішина похвалилася розкішним букетом троянд, нібито від таємного шанувальника. Тепер стало зрозуміло, що квіти їй прислав Олександр Еллерт.

Ксенія Мішина похвалилася букетом троянд від Еллерта

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.