Соліст групи “Агонь ” Антон Савлепов одружився на актрисі Ірині Горбачовій після року стосунків на відстані

Антон Савлепов та Ірина Горбачова одружилися ще в липні.

Колишній учасник групи “Quest Pistols”, соліст групи “Агонь” Антон Савлепов одружився на російській актрисі Ірині Горбачовій. Про це Ірина розповіла в інтерв’ю для YouTube-програми “А поговорити”, яке вийшло 18 серпня.

Антон Савлепов та Ірина Горбачова
Антон Савлепов та Ірина Горбачова

Актриса зізналася, що вони уклали шлюб ще в липні, проте новину вирішили повідомити, після того, як відсвяткували весілля під час відпустки в Туреччині.

Ірина Горбачова показала обручку під час інтерв'ю
Ірина Горбачова показала обручку під час інтерв’ю

Антон та Ірина вирішили не влаштовувати пишне торжество. Вони зібрали найближчих людей, літали на повітряній кулі, пили шампанське і веселилися.

Фото з весілля Савлепова і Горбачової
Фото з весілля Савлепова і Горбачової

Цікаво, що до шлюбу Савлепов і Горбачова зустрічалися рік і це були відносини на відстані. Горбачова живе і працює в Москві, а Савлепов – в Києві.

Пропозицію руки і серця Антон зробив по телефону.

“Я, насправді, дуже нерозумно все це зробив. Я по телефону сказав в стилі: “Ну слухай, давай тоді, напевно, коли повернемося до Києва, можемо і одружитися?”. Іра така: “Це що, ти мені зараз пропозиція робиш?” І я такий: “Це що я пропозицію зараз роблю?”. Для мене це може простіше, але для іншої людини, особливо якщо це тонко відчуває дівчина, можливо, їй потрібна пам’ять про цей момент “, – зізнався Савлепов в програмі” А поговорити? “.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.