Тіна Кароль не встояла на сцені: завалилась прямо посеред пісні. Піднімала поп-діву охорона (Відео)

Від курйозів і казусів не втекти, навіть якщо ти відомий артист з величезним стажем на сцені. Так сталося і під час одного з виступів Тіни Кароль. Ніхто і не очікував.

Якщо погуглити фразу “Тіна Кароль впала зі сцени “, ви знайдете відео з одного з Одеських виступів. Так, виступаючи в Одесі в одному з клубів, артистка не втримала рівновагу на маленькому подіумі. Танець був рухомим, а Тіна не встигла зорієнтуватися під час.

Шанувальники в цей момент дуже злякалися, адже якби Кароль сильно забилася, довелося б переривати виступ. Однак 15 років на сцені для Тіни Кароль не пройшли даром, і артистка навчилася майстерно виходити з усіх нестандартних ситуацій.

Відзначимо, до Дня незалежності України на честь тридцятиріччя Тіна презентує новий альбом “Молода кров “. Це перший подібний формат в Україні.

Його задум в тому, що відома і дуже популярна співачка Кароль записує нові класні треки з маловідомими виконавцями. Посил цього альбому полягає в тому, щоб показати – в країні є не тільки перші особи і ті, хто кожен день на ТБ. А та інші талановиті люди, які, з різних причин, ще не досягли такої захмарною популярності.

Ініціативу альбому “Молода кров ” підтримала держава – випускається він за підтримки державних структур.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Також додамо, що раніше Тіна Кароль заявляла – тепер вона не буде брати участь у проекті “Голос країни “. Відразу після цієї заяви вона випустила свій новий трек “Скандал ” і альбом під назвою “Красиво “. Тому шанувальники однозначно заявили – відхід з ТВ-шоу дозволив Тіні Григорівні більше часу витрачати на особисту творчість і розвиток.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.