Катя Осадча та Юрій Горбунов стали батьками вдруге: перші фото з пологового будинку

19 серпня Катя Осадча та Юрій Горбунов стали батьками вдруге. У подружжя народився хлопчик.

Про це повідомила телеведуча у своєму Інстаграм-блозі. Катя Осадча опублікувала зворушливе фото з пологового будинку. На знімку молода мама тримає крихітну ручку новонародженого сина.

“Привіт, наш новий всесвіт! Я мама трьох синів. Юрій Горбунов, спасибі тобі за те, що кожну хвилину був поруч, у нас виходять гарні хлопчики “, – написала Катя Осадча.

Варто відзначити, що Горбунов і Осадча до останнього не розповідали про те, коли Каті народжувати, а також не називали стать дитини. Тому, така радісна новина стала справжньою несподіванкою для шанувальників зоряного сімейства.

Шанувальники привітали молодих батьків в коментарях.

“Вітаю, будьте здорові “, “Вітаю з народженням сина “, “Здоров’я і сил мамі і малятку “, “Найтепліші і кращі побажання “, “Ура! Мама трьох хлопчиків! “, “Здорово !!! Поздравляем !!!
Здоров’я і щастя всій вашій родині! “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, у Каті Осадчої і Юрія Горбунова є спільний син Іван, якому 4 роки. Також у телеведучої є син від першого шлюбу – 18-річний Ілля.

Катя Осадча з сином Іллею
Катя Осадча з сином Іллею

Катя Осадча до останнього приховувала вагітність і розсекретила свій стан тільки на 6-му місяці вагітності, коли приховувати живіт стало неможливо. Цікаво, що Осадча до останнього працювала. Вона знімалася в “Світському житті”, вела заходи, а за 2 дні до пологів провела “Вечір прем’єр”.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.