Блогер Олексій Дурнєв публічно образив Лесю Нікітюк, назвавши некрасивою: телеведуча не стала мовчати

Відомий блогер Олексій Дурнєв в своєму Ютуб-шоу назвав Лесю Нікітюк некрасивою через її високий зріст.

Відомий блогер Олексій Дурнєв в своєму Ютуб-шоу “Дурнєв дивиться сторіз” назвав Лесю Нікітюк некрасивою.

“1.83 м! Вибачте, це тільки на залізниці працювати. Красиві жінки ж все невисокі “, – сказав Дурнев.

Лесю Нікітюк зачепили слова блогера і вона відреагувала на це в своєму Інстаграм-блозі.

“Дорогі друзі, я думала ми давним-давно живемо в толерантному суспільстві, якому не з руки ображати людей через вагу, зріст, колір шкіри!

Але серед нас, на жаль, є людина, яка в своїх відео не називає моє ім’я, закриває моє обличчя … але зараз він перейшов усі межі ..

Опущуся на секунду до твого рівня гумору і скажу так, щоб тобі було зрозуміло: ти зі своїм зростом бачив тільки пілотку провідниці! “, – написала Леся Нікітюк.

Також Леся зняла жартівливе відео, в якому зобразила провідницю і в жартівливій формі сказала, що змушена працювати на залізниці, так як занадто висока і відповідно не красива.

Користувачі Мережі підтримали Лесю Нікітюк в коментарях.

“Леся браво! Коротко і по суті! “,” Леся, ваша відповідь вогонь! “,” Богиня! Шикарний відповідь “,” Леся молодець. Достойно відповіла “,” Так чого ви на скривдженого життям недомужика звертаєте увагу “,” Зашутілся малюк, перебір конкретний “, – пишуть коментатори.

Варто відзначити, що Олексій Дурнєв вже не вперше потрапляє в подібні скандальні історії. Так, нещодавно блогер образив Машу Єфросиніну, назвавши її “суперзіркою з минулого “.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.