До Дня незалежності України Ігор Кондратюк терміново повертається з США в Україну

Кілька тижнів телеведучий Ігор Кондратюк перебуває поза Україною. Свою відпустку в цьому році він вирішив провести в США.

Однак це рішення не схвалили його шанувальники. Фанати, які підписані на сторінку Ігоря Кондратюка, масово почали писати свої невдоволення, мовляв, чому це такий відомий артист відпочиває не в Україні? На подібні коментарі Кондратюк вирішив не реагувати. Хейтер, які писали весь цей негатив, дуже зраділи, коли на машину телеведучого впало дерево після шторму.

На машину Ігоря Кондратюка в Америці впало дерево
На машину Ігоря Кондратюка в Америці впало дерево

Зараз Кондратюк, мабуть, зрозумів, що йому хочеться додому, або ж просто втомився вислуховувати весь цей негатив, і вирішив повернутися. Повернення шоумена і телеведучого якраз збігається з Днем Незалежності України.

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

У місті Буча, що на Київщині, у городян буде можливість зустрітися з відомим українським ведучим Ігорем Кондратюком. Про це повідомляє прес-служба Бучанської міської ради на офіційній сторінці в Facebook.

Ігор Кондратюк виступить в Бучі на День незалежності 2021
Ігор Кондратюк виступить в Бучі на День незалежності 2021

За інформацією джерела, в місті пройдуть зйомки “Караоке на Майдані ” за участю незмінного ведучого цього шоу. Взяти участь, а також сфотографуватися зі знаменитістю зможе кожен бажаючий абсолютно безкоштовно.

Цікаво, що сама по собі програма “Караоке на майдані ” вже давним давно припинила своє існування. Однак зараз, судячи з усього, вирішили відзняти ювілейний випуск на честь круглої дати – тридцяти років з дня проголошення Незалежності України.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.