Алла Пугачова готує Лізу Галкіну до того, що та стане всеросійської танцівницею – докази

Ліза Галкіна - молодша спадкоємиця Алли Борисівни. Її оточують турботою, а також інвестують в те, щоб у дорослому віці дівчинка могла себе реалізувати.

Як можна дізнатися по Інстаграму Галкіна, білява спадкоємиця великої Примадонни не байдужа до танців. Хоча хореографа для дівчатка не наймали, але в свої роки вона вже може похвалитися гнучкістю і знанням деяких пластичні рухи. Максим Галкін не раз показував відео з її танцями у себе в Інстаграм.

 

 

 

Слід сказати, що і зоряний тато теж прикладає руку до того, щоб навчити свою єдину дочку правильно рухатися. У холі свого особняка Ліза і Максим регулярно влаштовують постановки для Алли і Гаррі.

Серед інших захоплень Лізи Галкіної також іноземні мови. Дівчинку записали в онлайн-школу. Це дає можливість навіть під час карантину не пропускати заняття.

Відомо, що Ліза Галкіна має хороші оцінки з усіх предметів, в тому числі, і з іноземної мови.

Крім того, дівчинка дуже любить співати. Її зоряна мама ділиться особливостями і секретами свого сильного вокалу, тому не виключено, що Єлизавета Галкіна-Пугачова – нова майбутня зірка, яка потужно переспіває “Також як все “, “Арлекіно ” і багато інших композицій зі світовим назвою.

Симпатична Ліза Галкіна
Симпатична Ліза Галкіна

Ще одне важливе спостереження – Ліза Галкіна – дівчинка надзвичайної краси. Тому не дивно, якщо її одного разу побачать на подіумі десь в Москві або за кордоном. Для ефектного дефіле у неї є всі задатки!

Шестиповерховий палац Галкіна і Пугачової: як виглядає всередині будинок Примадонни і її сім’ї?

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.