“На, бий”: Наталя Могилевська пригадала Ірині Білик скандал з Осадчою

Гучний скандал між Білик і Осадчої трапився понад 10 років тому. Однак публіка досі його згадує.

22 серпня відбувся грандіозний концерт в Маріїнському палаці, де зібралися майже всі зірки українського шоу-бізнесу. На подібних подіях завжди з’являється Катя Осадча з проектом “Світське життя” і бере у артистів інтерв’ю. Однак пару днів назад телеведуча народила третього сина і не змогла з’явитися на концерті. Роль ведучої “Світського життя” на собі спробувала Наталя Могилевська. Вона взяла інтерв’ю у деяких артистів, зокрема у Ірини Білик.

Наталя Могилевська взяла інтерв'ю в Ірини Білик
Наталя Могилевська взяла інтерв’ю в Ірини Білик

Не обійшлося і без незручних моментів. Могилевська згадала Білик давній скандал з Осадчою.

“Сьогодні я замість Каті. Ось, на, бий. Можеш бити мікрофон, він не мій, я за нього не плачу “, – звернулася Могилевська до Білик.

“Ой, ти знаєш, ми вже давно не з’ясовуємо стосунки з Катею”, – відповіла Ірина.

Нагадаємо, конфлікт у Ірини Білик і Каті Осадчої був більше 10 років тому. Телеведуча задала співачці провокаційне запитання про гонорари, які та отримала за участь в концертах на підтримку президентської кампанії Юлії Тимошенко. Відповідати Білик не стала. Вона люто вирвала з рук Осадчої мікрофон і розбила його вщент.

Після цього довгий час Катя не брала інтерв’ю у Ірини Білик. Співачка не з’являлася в шоу “Світське життя” довгий час, аж до ювілейного п’ятнадцятирічного випуску, коли зірки, судячи з усього, оголосили один одному перемир’я.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.