“Татусева дочка ” Ліза Арзамасова розсекретила ім’я новонародженого сина: “Надійне ім’я великої людини”

Відома російська актриса Ліза Арзамасова через 10 днів після народження сина розсекретила його ім'я.

26-річна зірка серіалу “Татусеві дочки” Ліза Арзамасова і 47-річний фігурист Ілля Авербух стали батьками. У подружжя народився хлопчик. Новоспечена мама з малюком провели в пологовому будинку більше тижня. Справа в тому, що Ілля Авербух готував грандіозне шоу на честь 800-річчя Нижнього Новгорода, де він виступав разом зі своєю командою. Фігурист пообіцяв забрати з пологового будинку дружину з сином після повернення з відрядження.

Л
Виписка з пологового будинку

Тільки по поверненню додому Арзамасова вирішила розсекретити ім’я сина. 24 серпня актриса опублікувала в своєму Інстаграм-блозі пост, де повідомила, що малюка назвали Лев.

“Ну а тепер знайомтеся ближче! Наш Лев Ілліч! Левко “, – написала Ліза.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати публікацію. Більшості обране ім’я сподобалося.

“Чудове ім’я!”, “Чудове ім’я, нехай росте щасливий”, “Ліза, вітаємо Вас від щирого серця !!! Здоров’я малюкові і вам! Тепер почалося найщасливіший час “,” Будемо знайомі, принц Лев! “,” Чудове ім’я. Здоров’я Вам і Вашій дитині “,” Лев Ілліч. Яке чудове поєднання. З одного боку Левко м’яке, тепле таке ніжне ім’я, а з іншого Лев таке сильне, надійне ім’я великої людини. “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, 47-річний Ілля Авербух має 17-річного сина від першого шлюбу, який після розлучення батьків живе з батьком.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.