Влад Яма опинився під крапельницею після вечері в ресторані: “Могло коштувати життя “

Влад Яма після сімейної вечері в ресторані потрапив до лікарні з набряком Квінке.

Відомий український хореограф Влад Яма повідомив шанувальникам тривожну новину. Після сімейної вечері в ресторані з давнім другом йому довелося викликати швидку допомогу через серйозну алергічну реакцію.

Яма повідомив, що після вечері він повернувся додому і ліг спати. Однак вже через годину чоловік прокинувся. Він відчув тиск на очі. Спершу хореограф навіть планував їхати в клініку самостійно, щоб не турбувати рідних, але у нього набрякло горло і стало важко дихати.

З
Скріншот Інстаграм-сторіз Влада Ями

Тоді хореограф прийняв рішення викликати швидку допомогу. Медики діагностували у нього набряк Квінке. Артист зізнався, що це третій подібний випадок в його житті.

Владу зробили укол адреналіну і антигістамінних препаратів.

Як виявилося, причиною алергічної реакції став мед. В меню ресторану, де артист вечеряв напередодні, в складі страви була вказана карамель, замість неї поклали мед. Саме на цей продукт у Ями алергія.

Скріншот Інстаграм-сторіз Влада Ями

За словами Ями, він зв’язався з рестораном. Там перед ним вибачилися і пообіцяли зробити висновки.

До слова, набряк Квінке – це гостра алергічна реакція організму, що характеризується масивним набряком слизових оболонок, шкіри та підшкірної жирової клітковини, причиною якого є реакція організму на різні чинники, які мають біологічну або хімічну природу. Набряк Квінке вимагає термінової медичної допомоги. При несвоєчасному зверненням до лікарні, це може коштувати людського життя.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!