Алла Пугачова зажадала від колишнього чоловіка віддати їй все до копійки

Алла Пугачова - співачка, яка п'ять разів ходила під вінець, і навіть двічі вінчалася в церкві. Незважаючи на те, що вона не конфліктна, все ж є у неї з'ясування відносин.

Найчастіше все паювання майна і особисті рахунки, які зводить Алла Борисівна, залишаються за сімома замками. Однак цього разу люди з оточення співачки розкрили деякі подробиці її відносин з екс-чоловіком.

Подруга колишнього чоловіка співачки Алли Пугачової розповіла подробиці її розлучення

Йдеться про шлюб з Олександром Стефановичем. Союз співачки і Стефановича тривав трохи більше трьох років. Розлучилася пара в середині вісімдесятих.

Шанувальникам здавалося, що пара розійшлася нейтрально, однак як розповіла колишня обраниця нині покійного Олександра Борисовича, модель Еліна Яцура, насправді у них з Пугачовою був розбрат серйозний.

“Він багато розповідав про Аллу Пугачову. Зрозуміло, що з Аллою Борисівною у нього були глибокі почуття, ця людина для нього багато значив. Він так тепло про неї говорив … Єдина неприємна історія була про їх розлучення. Алла Борисівна хотіла забрати весь антикваріат, а він не віддавав “, – розповіла Яцура.

Олександр Стефанович
Олександр Стефанович

Чим закінчилася поділ майна – невідомо. Але знаючи характер, вдачу і зв’язку Алли Борисівни, швидше за все, вона все таки забрала що хотіла, і тепер задовольняється своїм антикваріатом на одній зі своїх квартири або і зовсім в замку Максима Галкіна.

Нагадаємо, раніше на нашому Ютуб-каналі ми розповідали, скільки майна є у Примадонни російської естради, і кому вона планує передати все це добро відповідно до свого заповіту.

Палац, мільйони на рахунках: кому Алла Пугачова залишить спадок – Галкіну, Орбакайте, Лізі і Гаррі?

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.