Справжня українська родина: Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров в вишиванках звернулися до українців

Напередодні, в день святкування тридцятиріччям незалежності України, багато зірок викладали фотографії у вишиванках.

Для шоу бізнесу це не тільки національний і патріотичний свято, а ще й можливість заробити. Так як в цей день і в маленьких, і в великих містах країни проводяться концерти.

Цього року урочисті заходи відвідали журналіст Дмитро Комаров і його дружина, телеведуча Олександра Кучеренко. Олександра була одягнена в блакитне шикарне плаття з вишивкою, а її чоловік – в синю вишиванку з довгим рукавом.

Відзначається, що ці наряди створені вручну, тому коштують надзвичайних грошей.

Закохані мило притулилися одне до одного і привітали всіх своїх шанувальників з Днем Незалежності України.

Відзначимо, що і Дмитро Комаров, і Олександра Кучеренко – українські журналісти. Вони ні разу не потрапляли в конфліктні публічні ситуації.

Комаров – заслужений журналіст України. Цей титул він отримав в 2020 році з рук українського президента Володимира Зеленського.

Внесок Комарова досить серйозний – він уже близько десяти років знімає програму “Світ навиворіт “, показуючи побут і життя найвіддаленіших куточків країни, які часом навіть не привабливі для туризму.

Цікаво, що дружина Комарова також працює в журналістиці.

Вона веде новини спорту на телеканалі ICTV, а раніше вона перемогла в престижному конкурсі краси “Міс Україна “, де серед суддів був той самий Дмитро Комаров (правда, тоді він був ще холостяком).

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.