Телеведуча “Орел і Решка” з України Регіна Тодоренко придбала елітне житло в Росії

31-річна співачка і телеведуча Регіна Тодоренко стала власницею нерухомості. Тепер вона поділилася радісною новиною з шанувальниками.

Колишня телеведуча тревел-шоу “Орел і решка “, яке виходило в Україні і Росії, стала володаркою елітної нерухомості. Молода мама розповіла, що давно мріяла про те, щоб купити власні апартаменти, а не жити в орендованих. І тепер, в свій 31 рік дівчина, ім’я сина і чоловіка, дійшла до того, щоб купити свою квартиру. Шанувальники не були здивовані такого розвитку подій, адже Тодоренко добре заробляє. Про свою покупку жінка повідомила в соціальній мережі Інстаграм.

Регіна Тодоренко під час першої вагітності
Регіна Тодоренко під час першої вагітності

“Я купила квартиру! Купила і не зрозуміла, що сталося. Просто віднесла кудись гроші і підписала договір. Якби ви знали, як я хвилювалася на підписанні договору “,

– розповіла дружина Влада Топалова.

Регіна Тодоренко зізналася, що навіть не дивлячись на її високі гонорари, збирати на придбання особистої квартири доводилося кілька років. Особливо ситуацію ускладнив криза 2020 року, коли через карантин артистам довелося скоротити свою діяльність, а доходи істотно впали.

Регіна Тодоренко на курорті
Регіна Тодоренко на курорті

“Вчора ми вибирали обробку для майбутньої квартири! Господи, непередавані відчуття! Я уявила, як по ній бігають наші дітки, як ми з Владом валяємося на м’якому дивані, їмо попкорн і дивимося серіал на Netflix “,

– розповіла телеведуча з України, яка живе і працює в Росії.

Регіна Тодоренко і Влад Топалов - щаслива сім'я
Регіна Тодоренко і Влад Топалов – щаслива сім’я

Шанувальники дуже раді за зірку, яка самостійно змогла виконати свою мрію. Вона також уточнила, що її привітали всі родичі з придбанням, і покаже її фоловерів.

Схожі статті

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Златі Огнєвіч за борги відключили світло в квартирі, яку вона показувала в “Холостячці”: “Я бачила платіжки”

Зі Златою Огнєвіч весь час трапляються якісь неприємності. Нещодавно змушена була скасувати концерти через аферистів. А це зірка пригадала, як їй ЖЕК відключив світло за несплату.