Святослав Вакарчук підтвердив народження первістка: в 46 років став батьком в перший раз

25 серпня стало відомо, що відомий український музикант і політик Святослав Вакарчук став батьком в перший раз.

Цю інформацію підтвердили виданню “КП в Україні “ 25 серпня о прес-службі “Океану Ельзи “.

“Так, у Святослава народився син – Іван Святославович Вакарчук. Хлопчик названий на честь батька Святослава. Тато і мама Івана вирішили не розголошувати будь-яку іншу інформацію. А також просять з повагою поставитися до їх рішення і права на приватне життя “, – повідомили представники артиста.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що син Святослава Вакарчука народився 19 серпня. В той день артист виступав в одеському клубі Ibiza.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Однак в прес-службі “Океану Ельзи ” стверджують, що ця інформація є невірною. При цьому справжню дату народження сина Вакарчука не називають.

Ким є нова кохана Святослава Вакарчука, яка народила йому первістка достовірно не відомо. Однак раніше в ЗМІ писали, що кохана музиканта є співробітницею кінопродюсерськой компанії Radioactive, яка знімає рекламу, в тому числі і для зарубіжних брендів, а також займається виробництвом серіалів і кліпів.

Варто зазначити, що в червні 2021 року Святослав Вакарчук повідомив про розлучення з дружиною Лялею Фонарьова, після 20 років спільного життя. Артист не назвав причину розлучення з дружиною, але запевнив, що вони як і раніше близькі люди.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук з колишньою дружиною Лялею Фонарьова

У шлюбі з Лялею Фонарьова у Вакарчука дітей не було. Однак він виховував дочку дружини від попередніх стосунків.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.