Ксенію Мішину та Олександра Еллерта застукали в аеропорту: “Все-таки разом”

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розлучилися після 10 місяців відносин. Але це не точно.

Історія розставання Ксенії Мішиной і Олександра Еллерта покрита пеленою таємниць і загадок. Більше місяця тому зірка “Кріпосної” повідомила, що розходиться зі своїм коханим. При цьому Ксенія не назвала причину розлучення і більше ніяк не коментувала цю ситуацію. Олександр Еллерт теж ніяк не пояснив кінець відносин з Мішиною.

Коли шанувальники екс-коханих нарешті змирилися, що вони більше не разом, Еллерт здивував неоднозначною виходкою. У своєму Інстаграм-блозі він оприлюднив романтичне відео з Ксенією Мішиною, привітав її з річницею відносин і назвав “коханою”. Чи означає це, що Мішина і Еллерт знову разом? Невідомо, так як ніхто з них ніяк не коментує те, що відбувається.

Кілька днів тому Ксенія Мішина разом зі своїм сином Платоном вирушила відпочивати на Кіпр. Однак шанувальники впевнені, що компанію їм склав все той же Олександр Еллерт. І цьому є докази. Шанувальники сфотографували закоханих в аеропорту. Незважаючи на те, що вийшло їх зняти зі спини, але ні в кого жодних сумнівів, що це вони.

Ксенію Мішин та Олександра Еллерт сфотографували в аеропорту після розставання

Крім того, уважні шанувальники помітили, що в одному з відео, яке знімала Мішина в готельному номері, засвітився телефон Еллерта.

Коментарі фоловерів
Коментарі фоловерів

Шанувальники впевнені, Ксенія Мішина та Олександр Еллерт помирилися і знову разом. А деякі вважаю, що розставання зовсім не було і це просто був піар.

Коментарі фоловерів
Коментарі фоловерів

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!