Аліна Гросу анонсувала вихід нової версії “Бджілки “: це буде зовсім не дитяча пісенька

Аліна Гросу випустила оновлену версію пісні "Бджілка". Саме ця композиція колись зробила її популярною.

Аліна Гросу стала зіркою у віці 5-ти років. Маленька кучерява дівчинка підкорила публіку завзятим хітом “Бджілка”, який багато хто знає досі. Зараз Аліні 26, вона знімається в кіно і випускає нові пісні. Однак артистка не має такого величезного успіху, як тоді, в 5 років.

Чи робила Аліна Гросу пластику?
Чи робила Аліна Гросу в дитинстві

Схоже, Аліна вирішила розбудити інтерес публіки до себе і знову заспівати славнозвісний “Бджілку”. Співачка анонсувала вихід оновленої версії пісні, яка зроблена в сучасному стилі. Вже 27 серпня шанувальники Гросу зможуть почути нову “Бджілку”.

Ось як на цю новину відреагували шанувальники Гросу:

“Чекаємо з нетерпінням”, “Аліночка, ви вмієте заінтригувати. Будемо чекати “,” Ух ти! Потрібно буде послухати “,” Нарешті дочекалися! “.

Нагадаємо, особисте життя Аліни Гросу у всіх на слуху. Артистка вийшла вперше вийшла заміж влітку 2019 року. В цьому ж році Аліна розлучилася. За словами Гросу, її вже екс-чоловік знайшов собі жінку постарше і багатший. Дівчина не приховує, вважає свого колишнього звичайним альфонсом.

Аліна Гросу з колишнім чоловіком
Аліна Гросу з колишнім чоловіком

Однак і сама Аліна довго не переживала розлучення. Вже через кілька місяців після розлучення з чоловіком вона представила публіці свого нового обранця. Ним виявився 37-річний російський актор Роман Полянський.

Аліна Гросу з новим коханим Романом Полянським
Аліна Гросу з новим коханим Романом Полянським

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.