Запросив на День народження, а потім зробив пропозицію: як Оля Полякова “вдало вискочила заміж”?

Полякова - епатажна, голосиста і красива. Своїм талантом вона ще з юних років підкорювала слухачів.

Але, існує думка, що дівчатам головне – успішно вийти заміж. У сучасному світі, де права чоловіків і жінок практично рівні, це може звучати як образливий стереотип, але Полякова в юності саме того і хотіла – хорошу співочу кар’єру і принца на білому коні. Познайомилася вона зі своїм коханим нехай і не на білому коні, але на білій яхті!

Як познайомилися Оля Полякова та її чоловік Вадим Поляков

Оля Полякова та її чоловік Вадим
Оля Полякова та її чоловік Вадим

Історія красива, але в деякій мірі банальна – у Вадима (заможного і холостого чоловіки) був День народження. Він вирішив з друзями відсвяткувати його красиво – зняв яхту. А щоб зробити свято більш живим і активним, покликав ще й співачку. Оля тоді була ще не дуже відома, але певна аудиторія у неї все ж була. Це було кохання з першого погляду!

Оля – не перша любов

Вадим Поляков
Вадим Поляков

Цікаво знати, що у благовірного Ольги Полякової це вже другий шлюб. У першому шлюбі у Вадима немає дітей. Однак, в шлюбі з Ольгою у нього з’явилося двоє прекрасних дочок. У 2005 році народилася перша дівчинка, яку назвали Марією. У 2011 році в родині Вадима і Ольги народилася друга дівчинка Аліса.

Не терпить, а любить

Оля Полякова з чоловіком Вадимом
Оля Полякова з чоловіком Вадимом

Не секрет, що у співачки Олі Полякової дуже зухвалий і моральний характер, а ще – гучний і впевнений голос. Тому вона – першовідкривач стихії і різних з’ясувань в їх відносинах. Оля запевняє – секрет їхнього кохання в тому, що Вадим спокійний і терплячий, тому дозволяє дружині маленькі витівки.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.