Євген Кошовий зважився на ринопластику

Євген Кошовий схвилював підписників, виклавши в мережу фото з пластиром на носі.

Євген Кошовий ніколи особливо не морочився з приводу зовнішнього вигляду. Його головною родзинкою завжди була лисина і задоволена широка посмішка. Саме ці дві речі зробили його справжнім улюбленцем і зіркою “Кварталу-95”.

Але кілька днів тому в своєму Instagram артист поділився фото, яке розбурхало його підписників. На носі Кошового був наклеєний великий пластир. Ще більше інтригувала підпис:

“Вирішив зробити ринопластику до закінчення карантину. Вийду на вулицю іншою людиною”, — розповів Євген.

Масло у вогонь підлив і зовнішній вигляд Євгенія — він постав в лікарні, з шапочкою на голові і спеціальним фіксатором на носі під пластиром.

Фото с личной странички Евгения Кошевого
Фото з особистої сторінки Євгена Кошового

Як пізніше стало відомо, з Євгеном все в порядку, а таким чином він просто хотів пожартувати і інформація про операцію — неправда.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.