Максим Галкін розповів, як Микола Басков зганьбився на вечірці у Буйнова

Незважаючи на те, що зараз Максим Галкін та Микола Басков - друзі і тісно спілкуються, вони можуть і взболтнуть один про одного зайвого в пресі.

Так сталося недавно. Зокрема, чоловік Алли Борисівни Пугачової Галкін розповів про витівку співака Миколи Баскова. Йшлося про недавньому дні народження близького друга Пугачової Олександра Буйнова. Туди ж запросили і володаря титулу “натурального блондина ” Колю Баскова. Він хотів ефектно з’явиться на заході, проте, мабуть, щось пішло не так, і Галкіну дане подія запам’яталася трохи з комічної точки зору.

Співак “переборщив ” зі спецефектами зі своєю появою, щоб заспівати: привернув до себе 100% уваги залу

“Не перериваючи співу, Коля витягнув здоровий вогнегасник. В той момент ми зрозуміли, що зараз буде катастрофа. Першою зрозуміла Пугачова. Вона мені каже: ” Я піду покурю! “,

– розповів Максим Галкін в інтерв’ю журналістам.

Пугачова і Буйнов
Пугачова і Буйнов

Як виявилося, “загинуло все, що було на столі “. Йдеться про те, що весь вміст вогнегасника потрапило на стіл з частуваннями, і офіціанти були змушені терміново прибирати зі столу.

Постраждали не тільки продукти, а й зовнішній вигляд гостей – адже вміст хімічного вогнегасника не так вже й просто вивести з сукні або зачіски

“Особливо смішна була зачіска у Лайми Вайкуле. У співачки ніколи так волосся не стояли “,

– зазначив Максим Галкін в інтерв’ю журналістам.

Максим Галкін

Нагадаємо, після цього інциденту всі учасники свята бачилися вже на фестивалі “Нова хвиля ” в місті Сочі. Ніхто на Миколу Баскова образи не тримає. Всі зірки вдячні йому за таке ефектне поява, і за те, що він створив такі непередавані спогади.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.