“А мама буде жити?”: Хто виховує дворічну дочку Анастасії Заворотнюк, поки її мама лежить в лікарні?

Анастасія Заворотнюк - багатодітна мама. Її наймолодшої доньки на даний момент всього два рочки. Її звуть Мила.

У Анастасії Заворотнюк є старша дочка Анна Стрюкова, яка взяла прізвище мами, середній дитина – син Майкл Дмитрович Стрюков, і молодша дочка – Мила Чернишова. Майкл і Анна вже дорослі – дівчині 25 років, а її молодшому рідного брата 21 рік. Їм було легше зрозуміти і прийняти хвороба матері, хоча все одно ця новина стала ударом. А ось молодшої донечці Мілі всього два рочки, і для немовляти з самого народження величезний стрес – рости без матері. Чи справді Анастасія Заворотнюк не бачилася зі своєю маленькою дочкою з часів початку своєї недуги? Хто виховує дівчинку, поки мама проходив лікування далеко, і чому сім’я Заворотнюк навідріз відмовляється показувати молодшу дочку Заворотнюк в пресі або в своїх Інстаграм-акаунтах?

 

Почати слід з того, що саме пізні пологи стали для Анастасії Заворотнюк можливою причиною розвитку онкології. Міла народилася, коли Насті було 47 років. Лікарі кажуть, що в такому віці є великі ризики зовсім не виносити плід. А Настя змогла і виносити, і народити. Ось тільки після цього виснажений організм став посилати недобрі сигнали, внаслідок чого почала розвиватися глиобластома.

Зіграла свою роль і процедура ЕКО – штучного запліднення. Тому що чим старше партнери, тим важче їм завести дитину. А Настя, і її чоловік, фігурист Петро Чернишов дуже вже хотіли, щоб їх любов відбилася в спільних дітей.

Петро Чернишов
Петро Чернишов

За іншими даними, малятко для подружжя виносила сурогатна мати. Петро і Анастасія всіляко заперечували подібні заяви і стверджували, що Міла була зачата природним шляхом.

У перший час після пологів героїня серіалу “Моя прекрасна няня ” нічого не мала проти того, щоб показати свою красуню-дочку на публіку.

Міла Чернишова та її батьки на обкладинці журналу
Міла Чернишова та її батьки на обкладинці журналу

Однак після новини про хвороби Заворотнюк-старшої, припинилися будь-які появи і мами, і дочки.

Старша дочка Анастасії Заворотнюк пояснила, що не показує молодшу сестру через заборону батьків.

Анна Заворотнюк
Анна Заворотнюк

Одного разу шанувальники запитали Анни Заворотнюк, чому у неї в Інстаграм так багато публікацій і знімків з особистих фотосесій, а фотографій з молодшою сестричкою зовсім немає. Анна оголосила, що знімки з Мілою їй забороняють викладати батьки дівчинки – Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов. Причини такої заборони Анна Заворотнюк не пояснила, але, скоріш за все, це через те, щоб дівчинку не наврочили. У сім’ї і так достатньо проблем, і вони не хочуть зайвої уваги до себе в такий непростий період.

Природно, шанувальникам цікаво, на кого ж залишають дворічну Мілу, поки вся родина зайнята лікуванням мами.

По-перше, відомо, що найбільше часу з нею проводить її рідний батько Петро Чернишов. Це підтверджує і те, що фігурист відмовився від багатьох своїх касових проектів після новини про хворобу дружини. Природно, адже такому маленькому дитині потрібна увага і догляд 24 години на добу.

Також не підводить і рідна бабуся Міли по маминій лінії – Валентина Борисівна Заворотнюк. Вона дуже часто приїжджає до зятя, залишається з улюбленою онукою, і, за великим рахунком, замінює їй мати.

Незважаючи на те, що у Ганни Заворотнюк своє життя, вона займається моделінгом і облаштовує особисте життя, все ж час для сестрички, яка залишилася без материнської любові і турботи, вона знаходить.

Анна запевнила, що часто грає з сестричкою. “У неї все чудово. Зростає маленька принцеса “, – поділилася дівчина.

Анна Заворотнюк-Стрючкова
Анна Заворотнюк-Стрюкова

Що стосується мами, то і тут вона була відверта: “Моя мама дуже тяжко хворіє, але ми лікуємося, віримо в краще, і я дуже сподіваюся, що все переможемо “.

Дівчина не уточнила, чи має її мама досить сил, щоб хоча б час від часу бачитися і грати зі своєю малолітньою дочкою.

Але дитяче серце відчуває, що мама в біді, тому сподівається, що скоро вона видужавши. Як і тисячі шанувальників по всьому світу. Як ви вважаєте, чи зможе Заворотнюк з новими силами обійняти свою дитину, і сказати, що вона здорова?

Схожі статті

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.