Під вінець мінімум п’ять разів! Лоліта, Пугачова, Кончаловський – зірки, які в РАГСі вже як удома

Коли виходиш заміж або одружуєшся, завжди думаєш - ось вона, моя любов, це назавжди. Але, на жаль, в реальному житті це не завжди так.

У цьому відео ми розповімо про зірок, які йшли під вінець не один раз, і теж кожен раз думали, що це назавжди. Їх приклади доводять – навіть якщо багаторічний шлюб закінчується, це не трагедія, потрібно жити далі, і обов’язково зустрінете свою людину.

Лоліта

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Співачка Лоліта Мілявська в своєму житті надягала біле плаття п’ять разів. І в підсумку в свої 57 років все одно самотня. Першим її чоловіком був Олександр Бєляєв. У шлюбі вони були три роки. Історія кохання була очевидною – Лоліта вийшла заміж за однокурсника.

У 1984 році Лоліта тоді ще Горелик зустріла Віталія Мілявського. Уже під прізвищем другого чоловіка співачка і стала знаменитою, тому не стала її міняти. З відкритих джерел відомо, що шлюб був фіктивним – Лоліті потрібно було переїхати в Москву, а для цього в столиці потрібно було знайти житлоплощу і прописатися.

Уже під час цього шлюбу Лоліта зустріла Олександра Цекало, свого третього чоловіка і партнера по кабаре-дуету “Академія “. У шлюбі пара була 12 років, і від третього чоловіка у Лоліти є дочка Єва. Четвертим чоловіком став Олександр Зарубін. Чоловік був досить забезпеченим, тому покривав всі потреби вибагливої співачки.

Пара хотіла завести дитину, але на 4 місяці вагітності у 44-річної Лоліти стався викидень. Втрата малюка позначилася на відносинах, і в 2009 році пара вирішила розлучитися.

І останнім офіційним шлюбом співачки став союз з Дмитром Івановим, тренером гри сквош. Шлюб тривав 9 років. Свою роль в розлученні зіграло те, що Іванов був порядком молодший за свою обраницю і жив за її рахунок.

Андрій Кончаловський

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський

Відомий кінорежисер Андрій Кончаловський за своє життя теж побачив чимало жінок – у нього було 5 шлюбів. Першою дружиною була Ірина Кандат, другий – Наталія Арінбасарова, третьої – Вівіан Годе, четвертої – Ірина Мартинова. Всі союзи були нетривалими. Але в 1998 році Кончаловський одружився з Юлією Висоцькою. Незважаючи на те, що телеведуча молодша за свого обранця на 36 років, вони щасливо живуть разом вже більше двадцяти років.

Ірина Білик

Ірина Білик
Ірина Білик

Ірина Білик – співачка, за плечима якої п’ять шлюбів. Першим цивільним чоловіком Білик став музикант і продюсер Юрій Нікітін. У 1998 році Білик завела роман з манекенником Андрієм Оверчуком. Але і ці відносини закінчилися.

Ірина подала на розлучення і завела роман з хореографом Дмитром Коляденком. У 2007 році артистка знову вийшла заміж. Тоді її обранцем став хореограф Дмитро Дікусар, який був молодший за зірки естради на 15 років. У 2014 році Ірина зізналася, що перебуває у відносинах з режисером, фотографом і стилістом Асланом Ахмадовим. У 2021 році пара оголосила про розлучення. Співачка виступила ініціатором розлучення, тому що режисер не приїжджав до неї і синові Тебріз вже рік на той момент. Життя на дві країни дала тріщину у відносинах.

Алла Пугачова

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Алла Пугачова – багатьма улюблена співачка має за плечима чотири невдалі шлюби і складається на даний момент в п’ятому. Першим чоловіком Примадонни став Миколас Орбакас. Він же став батьком Крістіни Орбакайте. Другий чоловік – Олександр Стефанович, третій – Євген Болдін. З четвертим чоловіком Філіпом Кіркоровим у Алли були найгарячіші відносини і розжарені пристрасті. А молоденький комік Максим Галкін став п’ятим чоловіком, з яким Алла завела двійнят Лізу і Гаррі.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.