“Дочка все вже, від’їхала”: співачка Джері Хейл розповіла, що говорять знайомі після її весілля з самою собою

Співачка Джері Хейл прославилася завдяки композиції "Охорона, скасування ", випущеної кілька років тому.

Ця пісня практично миттєво стала “гімном” всіх супермаркетів і одою касирам. Після “Охорони” Яна Шемаева (Джері Хейл, – ред) випускала ще кілька пісень, але вони вже не були такими хайповими і не змогли переплюнути дебютну композицію. Отже, Яна вирішила радувати своїх шанувальників якимись незвичайними вчинками або навіть витівками. Чого тільки не зробиш, щоб про тебе не забули шанувальники і преса.

Ось, недавно Джері Хейл анонсувала свою ж весілля. Шанувальникам було дивно чути цей анонс, оскільки зазвичай зірки приховують своє особисте життя. А ця подія була приречена на хайп і обговорення. В принципі, так і вийшло, адже у співачки Джері Хейл сталася весілля з … з самою собою!

Весілля з самою собою 25-річна Jerry Heil називає актом прийняття себе, актом любові до себе. Фани і навіть батьки зрозуміли меседж “одруження “, а от знайомі з рідного міста Васильків – немає. До мами і тата зірки, які торгують м’ясом на ринку, підходять городяни (друзі, родичі, просто перехожі) і щиро співчувають.

“До моїх батьків на ринок досі приходять знайомі васильківчани, і кажуть: “Боже, ми вам так співчуваємо. Дочка все вже, від’їхала”,

– розповіла українська співачка.

Вона розповіла, що зовсім не здивована подібною заявою. І коли йшла на такий крок, то очікувала, що дуже багато людей не зрозуміють або неправильно зрозуміють її вчинок.

Проте, є у цій ситуації і позитивна сторона – дуже багато рекламних бренди запропонували на тлі “весілля Джері Хейл ” дівчині співпрацю, так як поділяють її позицію і ідеологію того, що себе треба любити.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.