Впадають в око губи, золото і декольте: Лобода святкує свої 10 мільйонів

Відома в Україні, Росії та найближчих країнах співачка Світлана Лобода повідомила в соціальній мережі про важливе для себе подію.

Артистка веде в Інстаграм блог, кількість читачів на якому досягло 10 мільйонів. Вона вирішила зробити окремий пост з цього приводу. Співачка опублікувала своє фото, зроблене на балконі багатоповерхівки. Світлана Лобода на фото позує в чорному вечірньому платті з рукавами, відкритими плечима і декольте. Футболка прикрашають масивні золоті ланцюги, які підкреслюють бюст співачки. До слова, декольте у цього вечірнього вбрання досить відкрите, тому є на що подивитися (втім, як і на всіх фото знаменитої співачки).

Фанати також звернули увагу на те, що губи артистки стали візуально більше – склалося враження, ніби Світлана знову їх трохи підкачала. Однак сама LOBODA категорично заперечує той факт, що коли-небудь робила пластику губ – каже, що у неї все натуральне.

У коментарях колеги співачки і її близькі друзі привітали Світлану з тим, що в Інстаграм на неї тепер підписано 10 мільйонів чоловік. Для світу Instagram-блогів це дійсно велика цифра.

Тепер співачка буде намагатися робити ще більше цікавого і затребуваного контенту, тим більше, є така сильна мотивація.

Нагадаємо, нещодавно українська співачка Світлана Лобода заявила, що постійно проживає в Європі, де недавно був куплений будинок біля моря. За словами Лободи, купити свій будинок вона мріяла з дитинства. При цьому власне житло у співачки є і в інших країнах.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.