Ким на першій роботі працювала співачка Ірина Білик і скільки вона отримувала?

Не секрет, що далеко не всі зірки з народження стають мегапопулярним, і спочатку працюють далеко не на зіркових посадах.

Нещодавно на відверту розмову зважилася співачка Ірина Білик, яка має величезний рівень популярності в Україні і Росії. Незважаючи на те, що артистка виступає вже не так часто, у неї все одно багато шанувальників, які регулярно стежать за кумиром через соціальні мережі.

Українська співачка Ірина Білик розповіла, ким працювала ще до того, як стала співачкою

Перекроїла себе повністю: Ірина Білик і її обличчя крупним планом в 51 рік
Ірина Білик

Складно уявити, але майбутня зірка була секретаркою в київському ЖЕКу. Така непопулярна професія привернула молоду Іру в ті роки, коли вона ще не мала свого фінансового доходу, і їй потрібно було на щось жити. Так, на першу зарплату майбутня співачка купила собі багато локшини!

Але навіть в ті часи Ірина вже мріяла про те, щоб стати співачкою і розвиватися в творчому напрямку. Проте, з дитинства батьки Ірини стримували її пориви – переконували, що для того, щоб потрапити на сцену, потрібно мати зв’язки і великі гроші. А ні того, ні іншого у сім’ї на той момент не було, так як батьки були звичайними різноробочими на заводі.

Ірина Білик
Ірина Білик

“Я не вміла друкувати, тому мені доводилося робити вигляд, що я вмію це робити “, – зізнається Ірина Білик.

Вона розповіла, що коли отримала в ЖЕКу першу зарплату, думала, що це найкращий день у її житті.

Ірина Білик
Ірина Білик

Однак тепер Білик зробила свої висновки – вона абсолютно ніяк не перешкоджає своїм дітям в реалізації мрій. Якщо вони щось хочуть робити, то нехай роблять, а турботлива мама всіляко буде підтримувати їх ініціативи.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.