Справжній чоловік в шароварах і вишиванці: в мережі показали, як син Тіни Кароль мешкає у Великій Британії

Веніамін Огір - єдина дитина Тіни Кароль. Співачка не раз говорила, що хотіла б ще другу дитину, але поки що не склалося.

Відомо, що Веніамін вже кілька років живе у Великобританії. Туди мама відправила його вчитися наперекір всьому. Бабусі, дідусі і публіка гостро розкритикували це рішення, мовляв, чому маленька дитина буде жити і вчитися далеко від мами, ще й жити в чужій сім’ї? Але Тіна йшла тільки за велінням свого серця.

У підсумку, Веніамін вчиться там в школі, яка повністю забезпечує всі потреби дитини і в розвитку, і в комунікації, і в спілкуванні. А ще у Вені є можливість займатися музикою, тому не виключено, що він піде по стопах мами або покійного тата.

На сторінці фан-клубу Тіни Кароль в Інстаграм недавно з’явилися фотографії, де Веніамін зі своїми однолітками позує в вишитих сорочках і шароварах. Швидше за все, цю фотосесію провели нещодавно до тридцятиріччя від дня проголошення Незалежності України.

Син Тіни Кароль Веніамін Огір в Великобританії
Син Тіни Кароль Веніамін Огір в Великобританії
Син Тіни Кароль Веніамін Огір в Великобританії
Син Тіни Кароль Веніамін Огір в Великобританії

Цікаво, що Веніамін вже виглядає як справжній дорослий юнак, і з роками все більше стає схожим на тата.

Ось що в коментарях до нових фото Веніаміна Огира пишуть шанувальники творчості Тіни Кароль:

  • Мамин син, мамина гордість. Красунчик
  • Красунчик. Веніамін продовжить прославляти Україну в Англії
  • Побажаємо Веніаміну здійснитися мріям
  • Ось, воно мамине щастя, гордість всієї родини, а в майбутньому, гордість всієї України, класного хлопця Тіна, виховала!

Популярне

Схожі статті

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.