Поп-король Філіп Кіркоров купив віллу майже за мільярд: гроші нікуди дівати?

Філіп Бедросович любить купатися в розкоші. Це видно і по його строкатим дорогим вбранням, і по тому, як у нього обставлено всі будинки.

При цьому, поп-королю зовсім не обов’язково, щоб всі бачили його почуття смаку або стилю. Головне – це щоб помітили лиск, пафос і блиск. Як відомо, в Росії у Кіркорова є свій величезний будинок, в якому він живе з дітьми Мартіном і Аллою-Вікторією, а також з близькою подругою сім’ї Наталією Єфремової. Саме її діти називають “мамою “, правда справжність родинних зв’язків потрібно ще довести.

Філіп Бедросович подумав, що одного величезного будинку йому мало, і вирішив прикупити ще і “дачу “. Тому нещодавно стало відомо, що співак Філіп Кіркоров придбав особняк на Криті.

Особняк на Криті обійшовся Кіркорову в кругленьку суму: скільки співак витратив на нерухомість?

Сам артист вирішив не приховувати цю дорогу покупку, так як журналісти все одно дізнаються. Тому Кіркоров в ефірі програми “Ти не повіриш! ” Поділився, що придбав на Криті віллу за десять мільйонів євро. Це по нинішніх курсу 870 мільйонів рублів.

Приклади вілл на Криті
Приклади вілл на Криті
Приклади вілл на Криті
Приклади вілл на Криті
Приклади вілл на Криті
Приклади вілл на Криті
Приклади вілл на Криті
Приклади вілл на Криті

Купив не просто так, а тому що надивився на інших колег-зірок, у яких є шикарні будинки в красивих туристичних місцях. І вирішив не просто інвестувати в нерухомість, а ще й облаштувати собі “сімейне гніздечко ” для відпочинку. Тому не дивно, якщо в найближчі кілька років сімейство Кіркорова буде відпочивати тільки там.

“У Греції на подібних віллах відпочивають Леді Гага, Дженніфер Лопес, Шарліз Терон, Ані Лорак. Я вирішив, що пора купити віллу. Там багато спалень, великі спальні кімнати і душові “,

– поділився колишній чоловік Алли Пугачової, поп-король російської естради Філіп Бедросович Кіркоров.

Як виявилося, він уже літав відпочивати на свою віллу. І не в гордій самоті, а зі своїми дітьми, і з сім’єю не менш епатажного російського репера Джигана.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.