Тіна Кароль остаточно порвала з “плюсами “: співачка не з’явиться в проектах “Голос ” і “Танці з зірками”

Тіна Кароль відмовилася брати участь в проектах "Голос країни" і "Танці з зірками", в яких знімалася багато років поспіль.

Популярні проекти на телеканалі “1 + 1” “Голос країни” і “Танці з зірками” у багатьох асоціюються з Тіною Кароль. Це не дивно, адже в вокальному проекті “Голос” поп-діва займала тренерське крісло цілих 8 дорослих і 3 дитячих сезону, це абсолютний рекорд за всю історію проекту. Більш того, вона цілих 5 разів приводила учасників своєї команди до перемоги. Втім, більше такої можливості у неї не буде по її ж ініціативою.

Тіна Кароль на Голосі
Тіна Кароль в проекті Голос країни

Ще на фіналі 11 сезону “Голосу країни” Тіна Кароль повідомила, що більше не буде займати крісло тренера і назавжди покидає проект. Телеглядачі і шанувальники Тіни Кароль були засмучені цією новиною. Багато хто не може уявити собі вокальне шоу без Тіни Кароль, як і шоу “Танці з зірками”, де Тіна багато років була ведучою.

Тіна Кароль і Юрій Горбунов багато років були ведучими шоу Танці з зірками
Тіна Кароль і Юрій Горбунов багато років були ведучими шоу Танці з зірками

Глядачі до останнього сподівалися, що хоча б в “Танцях” Тіна з’явиться в новому сезоні. Однак це не так. 2 вересня пройшла презентація нового шоу “Танці з зірками”, де стало відомо, що Юрій Горбунов, який раніше вів танцювальний проект разом з Кароль, тепер буде вести це шоу один.

Крім того, стало відомо, що постійною ведучою голд-руму стала модель Іванна Онуфрійчук.

Юрій Горбунов з новою ведучою голд-руму Іванною Онуфрійчук
Юрій Горбунов з новою ведучою голд-руму Іванною Онуфрійчук

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.