Продюсер шоу “Танці з зірками” прокоментував заміну Тіни Кароль на нову ведучу

Нещодавно стало відомо, що Тіна Кароль більше не буде вести шоу "Танці з зірками ".

2 вересня пройшла презентація нового сезону шоу “Танці з зірками”, де стало відомо, що Юрій Горбунов, який раніше вів танцювальний проект разом з Кароль, тепер буде вести це шоу один. Крім того, стало відомо, що постійною ведучою голд-руму стала модель Іванна Онуфрійчук.

Юрій Горбунов з новою ведучою голд-руму Іванною Онуфрійчук
Юрій Горбунов з новою ведучою голд-руму Іванною Онуфрійчук

А ось Тіна Кароль назавжди покидає танцювальне шоу.

Продюсер шоу “Танці з зірками” прокоментував заміну Кароль на нову ведучу в своєму Інстаграм-блозі.

“У цьому році в проекті новий креативний продюсер, оновлений склад танцюристів зі світовими ім’ям, нова ведуча голдрум, нове обличчя – чарівна Іванна Онуфрійчук. Спасибі, Тіна Кароль, за прекрасні сезони “, – написав продюсер шоу Завадюк.

Варто відзначити, що публіка дуже засмучена тим, що Тіна Кароль більше не братиме участі в шоу.

До слова, “Танці з зірками” – це не єдиний проект, від якого відмовилася Тіна Кароль. На фіналі проекту “Голос країни” артистка повідомила, що більше не буде займати крісло тренера. Поп-діва займала тренерське крісло в проекті “Голос країни” цілих 8 дорослих і 3 дитячих сезону, це абсолютний рекорд за всю історію проекту. Більш того, вона цілих 5 разів приводила учасників своєї команди до перемоги.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.