Британська школа в Україні за 40 тисяч доларів на рік: скільки коштує навчання дочок Камалії?

Співачка Камалія - справжня зірка. Її люблять, цінують, на її концерти збираються цілими стадіонами, а виходу нових пісень чекають з нетерпінням. Крім того, що вона знаменита і затребувана, вона ще й дружина, і мати.

Її чоловіка звати Мохаммад Захур, він пакистанець. У 2013 році у подружжя сталася важлива подія – їх сім’я поповнилася одразу на дві особи – двійнят Арабеллу і Мірабелла. Як же живуть дівчатка, які з дитинства оточені любов’ю, увагою преси, і живуть в достатку?

Мірабелла і Арабелла
Мірабелла і Арабелла

Дівчатка Камалії та Захура вчаться в Україні, в школі з британським вектором освіти. Поки вибирали навчальний заклад для спадкоємиць, з чоловіком мало не посварилися. Папа хотів, щоб дівчатка здобували освіту за кордоном.

Про це Камалія розповіла в інтерв’ю телеканалу “Україна “.

Камалія, її чоловік Мохаммад Захур та дочки Арабелла і Мірабелла
Камалія, її чоловік Мохаммад Захур та дочки Арабелла і Мірабелла

Співачка розповіла, що в рік на навчання однієї дитини у них йде більше двадцяти тисяч доларів. Але перспектива дійсно хороша – випускники цієї школи надходять в кращі ВНЗ Британії та Америки.

Дівчатка маму не засмучують – радують успіхами в навчальному процесі.

Це не дивно, адже Камалія розповідає – займається з дівчатками з двох років, причому сама, репетирів не наймати.

Камалія з чоловіком і дітьми
Камалія з чоловіком і дітьми

Українська співачка і модель Камалія запевняє – займається з дітьми, відкладаючи всі свої важливі завдання. Навіть, часом, відмовляється від виступів. Адже сім’я для неї завжди на першому місці. І це дає свої плоди – в сімействі зоряної красуні порядок і взаєморозуміння, до чого багато хто так прагнуть.

Як дружина мільярдера виграла конкурс краси і стала співачкою? Історія красуні Камалії

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.