Анна Богдан вирушила з Михайлом Залівако в замок і показала весільну відео: ніжна молода, солідний наречений

Анна Богдан на сторінці в Інстаграме показала перше відео з весілля у Підгорецькому замку. Подивіться, яка гарна наречена.

Рішення Михайла Залівако залишитися в стосунках з Анною Богдан здивувало багатьох шанувальників шоу “Холостяк “. Незважаючи на те, що його фавориткою довгий час була Юлія Зайка, руку і серце він вирішив запропонувати її суперниці.

Зараз пара щаслива. Михайло не шкодує про своє рішення, а його обраниця купається в любові. На цих вихідних пара вирушила дивитися визначні пам’ятки Львівської області. У Підгорецькому замку Анна зняла щасливих молодят, які випадково зустрілися на шляху пари.

Анна Богдан

“Ось вона весілля! В цьому замку (ред. Говорить про себе Ганна) була вже 10 раз. Дуже мені подобається “, – розповідає обраниця Залівако.

Поїхали закохані не одні, а з мамою Богдан. З нею раніше холостяк вже був знайомий під час участі в проекті, але так багато часу, як на цих вихідних ще не проводив.

Видно, що з майбутньою тещею чоловік здружився. Але по-справжньому теплі і радісні знімки вийшли у мами з дочкою. Анна опублікувала перші кадри з прогулянки і зазначила, що сьогодні зробила дуже багато красивих фотографій.

Анна Богдан з мамою

Відомо так само, що і Анна знайома з майбутньою тещею, але її в поїздки син не бере.

Коли планує холостяк одружитися з Анною Богдан?

Весілля цієї парочки – справжня таємниця за сімома печатками. Якщо холостячка Ксенія Мішина відразу прямо заявила, що її торжество буде таємним, то Анна не проти подискутувати на цю тему в соціальних мережах. Проте, ні вона, ні Михайло точної дати не називають. За словами обраниці Залівако – все прийде свій час.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.