Віра Брежнєва відреагувала на чутки про романи чоловіка з молодими співачками: “Де він краще знайде?”

Віра Брежнєва прокоментувала розмови про те, що її чоловік Костянтин Меладзе мав роман мало не з кожною учасницею ВІА Гри.

Чутки про те, що відомий продюсер і композитор Костянтин Меладзе крутить романи зі своїми підопічними ходять давно. А недавно взагалі розгорівся скандал навколо продюсера, нібито він починає працювати з виконавцями, тільки через ліжко. Все почалося з того, що Ані Лорак в інтерв’ю розповіла, що багато років тому продюсер Костянтин Меладзе запропонував їй співпрацю в замін на відносини особистого характеру. Українська співачка Оля Полякова підтримала Ані Лорак і заявила, що теж отримувала таку пропозицію від Меладзе.

Сам Костянтин Меладзе ці чутки не коментує, як і його дружина Віра Брежнєва. Однак нещодавно співачка дала невеличкий коментар щодо ревнощів чоловіка до молодих співачкам.

Де живе Віра Брежнєва?
Брежнєва і Меладзе

Так, Віра влаштувала в своєму інстаграм-блозі популярну рубрику “Питання-відповідь”. Шанувальники задавали артистці питання, а вона відповідала на них в Інстаграм-сторіз. Один і передплатників запитав Віру, ревнує вона свого чоловіка до молодих співачкам.

Брежнєва відповіла на питання з гумором. Вона опублікувала пару смішних і невдалих фото і написала:

“Ну де він знайде краще?”

З
Скріншот Інстаграм-сторіз Віри Брежнєвої

Відповідь на питання про чутки, які ходять про роман продюсера з молодими дівчатами, співачка також проілюструвала фотографією, на якій вона зображена усміхненої з келихом в руці.

Скріншот Інстаграм-сторіз Віри Брежнєвої
Скріншот Інстаграм-сторіз Віри Брежнєвої

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.