Настя Каменських поділилася, що поправилася після втрати батька

У січні 2021 року шанувальників української співачки Насті Каменських сколихнула новина - у співачки не стало батька. Це стало справжнім горем для зоряної сім'ї.

Настя і її мама Людмила залишилися без головного чоловіки свого життя. Репер Потап пізніше зізнавався – намагався бути поруч зі своєю дружиною і тещею, так як бачив, що їм було дуже важко прийти в себе після такого серйозного удару.

Настя Каменських зізналася, як змінилося її життя без батька

Перельоти і тривалі відпустки допомогли співачці відносно швидко вийти з депресії, яка була викликана втратою близького родича. Однак без наслідків не обійшлося.

Нещодавно дружина українського репера Потапа зізналася – набрала зайву вагу, тому що звикла “заїдати ” горе.

Лише після півроку після втрати батька Каменських перестала “заїдати ” горе, і зрозуміла, що себе потрібно терміново приводити в форму. Інакше чим далі, тим гірше.

“Я, наприклад, набрала кілька кілограмів після смерті батька, тому що кожен переживає горе по-своєму. Я його заїдають. Мама навпаки схудла, у неї клубок у горлі був. А у мене навпаки, коли поправляєшся, то створюєш собі фортецю “,

– розповіла дружина українського репера Потапа Настя Каменських.

Настя Каменських з мамою
Настя Каменських з мамою

Раніше зовнішність для артистки була предметом для комплексів і стресу. Їй не подобався зайвий жирний живіт і боки, проте пізніше, шляхом сильної роботи над собою, тренувань і правильного харчування артистці вдалося привести себе в порядок.

Зараз піде також робота над собою, оскільки потрібно повертатися в колишню вагу.

Настя Каменських для журналу VIVA
Настя Каменських для журналу VIVA

Однак навіть те, що зірка набрала пару кілограмів, не збиває її з пантелику. Вона полюбила себе, тому тепер постарається швидко привести себе в ідеальну форму.

“Намагаюся любити себе навіть такий який є, навіть з набраними кілограмами “, – поділилася артистка.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.